Bækkeskov Stræde 23, Hotel Fjordkroen., 4733 Tappernøje

Hotel Fjordkroen - 1.000 kvm. hotel- og restaurationsejendom med udsigt over Præstø Fjord.

Hotel Fjordkroen i Tappernøje ligger helt ud til Præstø Fjord og er et 4-stjernet hotel, som er kendt for sin gode og velbesøgte restaurant med gode danske og franske specialiteter. Her er 100% booket i alle weekender og højtider mv. ligesom selskabslokalerne ofte er i anvendelse.
Hotel Fjordkroen består af en flot og hyggelig restaurant med plads til 60 spisende gæster. Alt er i flot og indbydende stand. I forbindelse med restauranten er der selskabslokaler med plads til 100 gæster. Her kan den helt store familiefest holdes i flotte rammer. Selve hotellet består af 15 meget udsøgte og velholdte værelser, de fleste med betagende udsigt over Præstø Fjord. Der foreligger tilladelse til, at opføre yderligere 7 værelser, som alle vil få 100% udsigt over Præstø Fjord. Alle værelser er yderst velholdte med TV, internet, minibar mv. Det ene af værelserne er "Suiten" med egen indkørsel og egen have direkte til fjorden.
Hotel Fjordkroen er i 2018 kåret som en af Danmarks bedste hoteller.
Alle udenomsarealer er velpassede og smukke.
Omsætningen på Hotel Fjordkroen har været støt stigende flere år i træk og sæsonen 2018/2019 det hidtil bedste år. Sæsonen 2019/2020 tegner til endnu en rekord, så her tjenes der penge og med fortsat gode udviklingsmuligheder.
Hotel Fjordkroen har i rigtig mange år været drevet af ægteparret Behrmann, som nu ønsker at gå på pension, men med håbet og ønsket om, at de næste ejere af Hotel Fjordkroen vil drive restauranten og hotellet i samme ånd som har været kendetegnet i mange år.